OPINIE
Uprzejmie prosimy o wpisywanie opinii już na nowej stronie zespołu
www.silverband.pl

Serdecznie zapraszamy!!!



Twoje imię:
Twoja strona:
Twoja wiadomość:

<-Powrót

 1  2 Dalej -> 
Nazwa:Byłam gościem na weselu w ostanią sobotę
Strona:-
Czas:29.06.2011, o 11:09 (UTC)
Wiadomość:Chciałam pozdrowić ładnie cały zespół, a w szczególności Pana Wokalistę Benia, który też grał na organach. Do dzisiejszego dnia jak sobie przypomne piosenki przez Niego wykonywane to mam dreszcze. Pozdrawiam także Pana Saksofonistę który pięknie grał. Wesele było wspaniale i lepsze niż jakakolwiek dyskoteka, na które często chodzę.

Nazwa:Sylwia Friday
Strona:-
Czas:22.06.2011, o 14:42 (UTC)
Wiadomość:Dziękujemy weselnikowi z Młyna za opinie. Dodam, że wodzirej ma 30 letnie doświadczenie w swojej pracy, ale widocznie zawsze jest coś do poprawienia lub wymienienia. Pozdrawiam.

Nazwa:WESELE w MŁYNIE - SŁUPSK
Strona:-
Czas:20.06.2011, o 13:39 (UTC)
Wiadomość:Witam. Jestem uczestnikiem wielu wesel i innych imprez okolicznościowych i myślałem, że jak zespół przyjeżdża aż ze Szczecina to musi być drogi i bardzo dobry. Drogi nie jest.
Muzyka i śpiew, na bardzo wysokim poziomie -wielki szacunek:) dla wokalistów. Mam tylko jedną uwagę, powinniście zainwestować w Wodzireja, który profesjonalnie poprowadzi wam imprezę. Pan Basista/Wodzirej powinien skupić się wyłącznie na grze na basie bo jest w tym dobry. Wodzirej powinien być profesjonalny, powinien posiadać duży zasób słów odpowiedni na każdą z okazji i powinien być duszą towarzystwa, a Pan Basista raczej taki nie był:) - sorka:) - ale pewnie to kwestia wprawy i pracy, bo widać, że to dla niego nowe doświadczenie. Reasumując moje wywody, jeszcze raz podkreślam: Nie są drodzy, Wokalnie rewelacja, Wodzirejka no ale ujdzie, i jako całokształt powiem, że w rejonie Koszalińskim znam większość Zespołów i w tej chwili wywindowaliście w moim rankingu na 1 miejscu - Pozdrawiam serdecznie CZŁOWIEK z BRANŻY

Nazwa:gosc 
Strona:http://-www.pl
Czas:19.06.2011, o 08:48 (UTC)
Wiadomość:Cofnąłem sie w czasie chyba 20 lat takie prowadzenie i konkursy. Rozczarowany tym urządzeniem do robienia dzieci-masakra.

Nazwa:Magda i Kamil
Strona:-
Czas:13.06.2011, o 16:46 (UTC)
Wiadomość:fajna orkiestra, cholera fajna orkiestra...:)!!!rewelacja!! przepiękny wokal, super zabawa. Wszyscy goście bawili się doskonale. Bylo po prostu zaje...Dziękujemy bardzo, polecamy gorąco!!!

Nazwa:kasia 
Strona:http://www.silvermuz.pl.
Czas:12.03.2011, o 09:43 (UTC)
Wiadomość:02.10.2010 w tym dniu bawiłam się na weselu u koleżanki i byliście naprawdę extra wokal zaje...ty

Nazwa:polecam
Strona:-
Czas:05.02.2011, o 00:37 (UTC)
Wiadomość:polecam, polecam i jeszcze raz polecam.

Użytkownik: dance-one
dance-one
Offline
Czas:24.01.2011, o 19:28 (UTC)
Wiadomość:Przed Sylwią -chylę czoła.
zaj.... wokal.
Miód na uszy.Koledzy są też ok.,ale Sylwia ...niejedna profesjonalistka mgła by się od niej uczyć.Świdnica pozdrawia.

Użytkownik: dance-one
dance-one
Offline
Czas:24.01.2011, o 10:35 (UTC)
Wiadomość:Ciekawa barwa głosu.Pozdrawiam.

Nazwa:Remik
Strona:-
Czas:02.01.2011, o 23:47 (UTC)
Wiadomość:cześć! cieszę się że znalzałem waszą stronkę! jakiś czas temu miałem przyjemność być u znajomych na weselu i byłem bardzo zadowolony. chciałem się dobrze bawić przy dobrej muzyce i się nie zawiodłem pomimo że było trochę biesiadnie to nie zabrakło też muzyki dla takich jak ja. byłem zdziwiony że zespół miał duży repertuar nawet obcojęzycznych hitów. pan wokalista fajnie grał na akordeonie i nieźle zaśpiewał kawałki Stachurskiego chociaż wcale za Stachurskim nie przepadam. tak trzymać i pozdrawiam.

Nazwa:elka i seba
Strona:-
Czas:01.01.2011, o 17:55 (UTC)
Wiadomość:ach! i tez zyczymy HAPPY NEW YEAR!!!!! wielu wystepow, wesel a nawet swiatowych koncertow!!!

Nazwa:elka i seba
Strona:-
Czas:01.01.2011, o 17:24 (UTC)
Wiadomość:napisze tak. podpisalismy z tym zespolem umowe internetowo bo mieszkalismy w Anglii wiec nie bylo mozliwosci sie spotkac. decyzje podjelismy na podstawie demo ze strony i przeslanej do nas plyty z fragmentami z imprez weselnych. plyta zrobila na nas wrazenie.!!!! niespotykane konkursy i charyzma zespolu nas bardzo ujela za serce, a glos wokalistki swietny!
na naszym weselu bylo tak:
blogoslawienstwo - CUDOWNE!!! zespol zagral i zaspiewal przepieknie,zaraz po blogoslawienstwie zaspiewali i zagrali wielkie STO LAT dla rodzicow poniewaz w domu chcielismy podziekowac naszym rodzicom, a nie na weselu.

Wesele - wypadlo fantastycznie. Wszystkie piosenki zamowione na miesiac przed weselem przygotowane perfekcyjnie. piosenka na pierwszy taniec rowniez choc bylismy pewni, ze piosenke Micheal'a Buble zaspiewa mezczyzna, pani Sylwia zaspiewala ja z takim kunsztem i wdziekiem, ze nie wyobrazamy sobie teraz tej piosenki inaczej.

wszystko co ustalilismy meilowo z wokalistka zostalo bardzo dobrze wykonane. konkursy, oczepiny bez zastrzezen.
Saksofonista to muzyk pelna para!!!!! jedyne zastrzezenie mamy do wodzireja, czasem za duzo i za dlugo gadal miedzy piosenkami, a czasami slabo zachecal ludzi do zabawy i spiewania, no i myslelismy, ze czesciej bedzie schodzil ze sceny do naszych gosci tlumaczac konkursy lub prowadzac tance typu kan kan czy zorba.

Podsumowujac - wesele mielismy i tak fantastyczne!!!! wszyscy nas chwalili za wybor kapeli. niebawem spotkamy sie ponownie na weselu kuzynki.

Zawsze i wszedzie polecamy Wasz zespol!!!


Nazwa:dj show
Strona:-
Czas:19.12.2010, o 17:26 (UTC)
Wiadomość:najlepsza wokalistka jaką słyszeliśmy!!!!

Nazwa:Marcin
Strona:-
Czas:05.11.2010, o 10:19 (UTC)
Wiadomość:Poczytałem, posłuchałem a namiar dzięki wizytówce dostałem na weselu, na którym się super bawiłem . Trafiłem na księgę gości i zauważyłem, że zrobiło się tu forumowo, ale Pani Sylwiu, nie przejmowałbym się tym tak bardzo, zawsze na weselu pojawi się jakaś czarna owca! wiadomo, że pewnie chcieliście zagrać dla wszystkich i pewnie było wszystkiego po trochu, a tu klops!!!!! bo dla całkowitego zaspokojenia głodu zabrakło jednej piosenki "Bella Marii" hehe... szkoda, że Wasz wysoki poziom został oceniony do braku jednej piosenki.
Na weselu, na którym ja się bawiłem przy Was jak dla mnie to było nawet za dużo tych weselnych tematów i do tego z 15 minut dodatkowo przyśpiewek weselnych z wiejsko-kuchennymi prezentami w trakcie oczepin. Biesiada przy stołach też fajny pomysł, ale ja np. nie znam słów tych biesiadnych kawałków i nie śpiewałem i może dlatego u Pani Aniki na weselu słabo goście się wczuli w klimat, bo po prostu nie znali słów albo nie mieli ochoty.
W ogóle w dzisiejszych czasach, a bywam dość często na weselach, ludzie znają jedynie refreny lub jedną zwrotkę np. "Wszystkie rybki..." i gniotą z orkiestrą tą piosenke przez 10 minut i uważają, że była super biesiada!! ja najczęściej wychodzę na papierosa w tym momencie!

Jak dla mnie to jesteście bombowi jak na kapelę, ja osobiście miałem dj'a, bo właśnie nie chciałem tych weselnych utworów i też niektórzy goście mi marudzili, ale ja byłem zadowolony na MAXA!!! i też wpisałem pozytywną opinię temu dj'owi

Nazwa:Seba
Strona:-
Czas:02.11.2010, o 17:27 (UTC)
Wiadomość:
To prawda polecam i to bardzo ten zespol,mozna sie swietnie i normalnie rozerwac i odstresowac po pracy,pozdrawiam i dziekuje...

Nazwa:Agata
Strona:-
Czas:05.10.2010, o 19:50 (UTC)
Wiadomość:Zespół the best!!!! członkowie zespołu wykonują kawał solidnej roboty! grają dla wszystkich i dla starszych i dla młodszych, grają dla amatorów disco polo, biesiady, a także dla tych , którzy lubią kultowe kwałaki, a utwory latynoamerkańskie po prostu wymiatają!!!! wodzirej tylko mało rozśpiewany i mało rozgadany, ale ogólnie zespół ten to strzał w dziesiątkę! będę polecać i sama ich zamówię na własne wesele:) Dodam, że z panią Sylwią wszystko można załatwić i rozmowy na temat imprezy i organizacji po prostu na najwyższym poziomie!!!!

Nazwa:G. Jarry
Strona:-
Czas:04.10.2010, o 10:40 (UTC)
Wiadomość:Witam. zespól na piątkę a nawet na szóstkę! mieliśmy wesele na dwóch salach które byly trochę oddalone od siebie. na jednej tańczyliśmy na drugiej jedliśmy. orkiestra nas praktycznie nie widziala ani nie slyszala bo trzeba bylo naprawde kawal do nas przejść. za każdym razem orkiestra przychodzila do nas z akordeonem i innymi instrumentami i grali jakąś piosenkę weselną lub miesiące i tak zapraszali nas do tańca na parkiet. więc goście wężykiem za orkiestrą w dobrym i rozśpiewanym nastroju zasuwali na parkiet. dodam że nawet konkursy byly robione na naszej sali i pogrywali go nich na swoich instrumentach a także wszystkie toasty ona temu winna i przyśpiewki też na śpiewali na naszej sali przy stolach. Babcia moja byla zachwycona bo nie musiala robic kilometrów by dobrze sie bawic. polecam naprawde.

Nazwa:lukasz marta
Strona:-
Czas:29.09.2010, o 11:27 (UTC)
Wiadomość:witamy.bylismy na weselu waszym miesiac temu i to co zobaczylismy zelektryzowalo nas do szpiku kosci.poziom z najwyzszej polki.profesjonalizm polaczony z artystycznym polotem.dobor piosenek idealny.najlepszym dowodem jest bawiaca sie publika.odosobnione komentarze sfrustrowanych osob typu pani ania sa nieuczciwe gdyz nie wolno soe wypowiadac w imieniu innych dlatego tez gina w morzu superlatyw.polecam kazdemu wasz band.potraficie stworzyc aure dobrej biesiady zabawy.jestescie wart kazdych pieniedzy bo wasz profesjonalizm zasluguje na to.pozdrawiamy serdecznie .lukasz i marta

Nazwa:anika
Strona:-
Czas:28.09.2010, o 09:28 (UTC)
Wiadomość:Byłam na weseleu gdzie bawił gości zespoł SILVER BAND,powiem tak jesli chodzi o samo wykonanie piosenek OK,piekny głos Pani Sylwi i reszty,fajnie bawia gosci to tez prawda,ale zależy co kto lubi....jak dla mnie i wieluuu innych weselników,repertuar niezbyt zachwycający,za mało muzyki weselnej ,utwory typu hello, dżaga itp. smuty to raczej niebardzo pasujacy temat na weselicho,Jakies 5 razy prosiłam o zagranie chyba typowo weselnej przytupajki Panno Walerciu(bella mari)aż dziwne,ze sami nie zagrali... i co...... i niedoczekałam sie,ojciec Panny Młodej 3 razy prosił o jakąs wybrana piosenke ,która chciał zatanczyc ze swoja córką i co... niedoprosił sie,Ja osobiście niezachwyciłam sie tym repertuarem ,w końcu jak wesele to wesele,powinno byc sporo tej muzy weselnej,bo tylko na takiej imprezie można ja usłyszec!inne piosenki na każdej dyskotece ,dancingu usłyszymy ale weselna muza TYLKOOOO na weselu!!Ogólnie wielu gościom nie przypadł do gustu Wasz repertuar.no ale cóż ile ludzi tyle gustów.......

Nazwa:agnieszka i krystian
Strona:-
Czas:21.09.2010, o 17:28 (UTC)
Wiadomość:zespół silver band to najlepszy sposób na wspaniałą zabawę weselną. Nasi goście byli wręcz zachwyceni. Zespół wszechstronny, śpiewa nie tylko piosenki typowo biesiadne i weselne, ale repertuar z szeroko pojętej muzyki rozrywkowej. A jak zagrali Santanę!!! Polecam wszystkim. Świetna zabawa gwarantowana.

Nazwa:Daria Legierska
Strona:-
Czas:05.08.2010, o 14:01 (UTC)
Wiadomość:Bomba!!!
Takich doświadczeń, jakie funduje Silver Band życzę wszystkim weselnikom! Istny wyciskacz łez: w kościele, jak Pani Sylwia zaśpiewała Ave Maria - wzruszenie wzięło górę, podczas zabaw oczepinowych - łzy leciały ciurkiem ze śmiechu.
Gratuluję zespołowi doboru członków!
W imieniu swoim oraz gości dziękuję za wyśmienitą zabawę i niezapomniane wrażenia! Szczerze polecam!

Nazwa::):)
Strona:-
Czas:20.06.2010, o 15:27 (UTC)
Wiadomość:to jeste najlepszy zespół... bardzo lubie ich słochac i bawiac sie przy ich muzyce... znimi jest zawsze wesoło umia rozbawic towarzystko:):) pozdrawiam serdecznie buziaki dla całego zespołu :*:*K.P

Nazwa:Ewa i Natalia
Strona:-
Czas:03.05.2010, o 13:27 (UTC)
Wiadomość:Jesteśmy mile zaskoczone Waszym występem w Łobzie Najlepszy był Pan Saksofonista okłamaliście nas hehe to nie jeste Robert tylko Paweł ale i tak mamy pozytywne wspomnienia Solówki Pana Saksofonisty najbardziej wpadło nam w ucho Mamy nadzieję, że do nas wrócicie Pozdrawiamy. buziaczki :)

Nazwa:remigiusz z adą 
Strona:http://miastko.pl
Czas:29.03.2010, o 00:09 (UTC)
Wiadomość:jak dla mnie to wasza wokalistka powinna wygrac nagrodę najlepszej wokalistki na przeglądzie. dziewczyna jest rewelacyjna u was. świetnie śpiewa po hiszpańsku.

Nazwa:karolina i arek
Strona:-
Czas:26.09.2009, o 15:24 (UTC)
Wiadomość:Jednym słowem jeśli szukasz dobrej zabawy to zespół SILVER BAND Ci ją zapewni.Zespół grał na naszym weselu w sierpniu, goście byli poprostu zachwyceni:)))Pani Sylwia ma świetny dynamiczny głos, a pan Franek to wodzirej pierwszej klasy,który rozkręci nie jedną imprezę.Zespół SILVER BAND to profesjonaliści, są godni polecenia.Pozdrowienia dla was kochani i dziękujemy za fantastyczną zabawe.

Nazwa:Ania i Marcin
Strona:-
Czas:08.07.2009, o 19:41 (UTC)
Wiadomość:Witamy serdecznie najwspanialszy zespół:) Kochani nie ma słów, które mogłyby opisać wrażenia po weselu z Wami Wszystko przeszło nasze najśmielsze oczekiwania.Jesteście mistrzami w oprawie muzycznej i prowadzeniu wesel!!! Wszyscy goście bawili się wyśmienicie do białego rana do tej pory z wielkimi emocjami wspominają Waszą Trójkę+ SAX:)BENEK-klawiszowiec jakich mało!!zagra Wam wszystko co sobie zażyczycie! FRANKO - achhh wodzirejowanie ma we krwi. Potrafi zachęcić do tańca najwiekszego sztywniaka! SYLWIA- piękny głos to mało powiedziane. Razem tworzycie bardzo zgrany zespół co doskonale widać po parkiecie pełnym ludzi:)Z całego serca dziękujemy Wam kochani za tak przecudną oprawę muzyczną na Naszym weselu.
PS.na chrzcinach też zagracie u nas:) Ściskamy Was gorącą. Bardzo szczęśliwi nowożeńcy Ania i Marcin ze Stargardu!!

Nazwa:Waldemar i Katarzyna
Strona:-
Czas:29.01.2009, o 12:38 (UTC)
Wiadomość:Chciałbym, krótko podziękować za najwspanialszego Sylwestra na jakim miałem przyjemność gościć wraz ze swoją małżonką. Pozdrawiam serdecznie cały zespół i wszystkiego dobrego dla Pani Sylwi i małego muzyka.

Nazwa:Krzysiek
Strona:-
Czas:02.01.2009, o 19:07 (UTC)
Wiadomość:Dla zespołu SILVER BAND wszystkiego najleprzego , samych muzycznych sukcesów w nowym 2009 roku Pozdro!!!

Nazwa:LUZAKperkusista
Strona:-
Czas:27.12.2008, o 21:52 (UTC)
Wiadomość:Pozdrowienia dla tejze grupy takich ludzi co lubią dobrą muzę ! Nie jakiś wulgarny hip hop i rock tylko prawdziwa klasyka! Szczególnie lubię pana PB z pokrzywioną trabą ( nie wiem jak to sie dokładnie nazywa } Lubie takie człowieki klasyki bo przypominają mi mojego ojca , co grał w jazz-bandzie na klar-cosiu jesteście zaaaaaaaaajebista grupą!!!!!!!!!!!

Nazwa:Agnieszka
Strona:-
Czas:23.10.2008, o 09:05 (UTC)
Wiadomość:Czesc na początek chcialam napisac ze zespol gral u mnie na weselu w Royal Pallace to bylo po prostu piekne i wspaniale Ci ludzie sa boscy pani Sylwia głos jak Aniol piekny ... az brak slów do opisania saksofonista raz ze przystojny dwa ze zajefajnie gra pan Franciszek wodzirej idealny facet do tej roli niczym sie go nie zaskoczy na wszystko ma zawsze odpowiedz :):) no i Benio wspanialy głos i pieknie gra moge spokojnie napisac ze nawet przekroczyli moje oczekiwania bylo wspaniele a bez nich nie wyobrazam sobie lepszego wesela pozdrawiam gorąco zespol polecam wszystkim !!!!Agnieszka i Przemek

Nazwa:miś
Strona:-
Czas:17.10.2008, o 08:38 (UTC)
Wiadomość:słyszałem was w royall palace. jesteście super, a wokalistka powaliła mnie głosem i ambitnym repertuarem. pozdrawiam.

Nazwa:ANIA (blondi) - stała klientka z RIO BRAVO
Strona:-
Czas:24.07.2008, o 13:17 (UTC)
Wiadomość:Witam zespół, chciałabym przede wszystkim pozdrowić pana Benka, który grał w RIO BRAVO na Wojska Polskiego, (ksywka w RIO BRAVO - Szalony Benek), i pogratulować nowego składu (stary znałam i słyszałam), teraz jest BDB. Nie wiem czy Państwo wiecie ale w RIO się zmienia dyrekcja i będzie nowy właściciel. Czy na Waszej stronie może ukazać się informacja gdzie w lokalu obecnie gracie? Jestem osobiście zainteresowana tą wiadomością, a ze mną jeszcze kilkoro przyjaciół.
ps: Wasze DEMO jest super.
Do zobaczenia.

Nazwa:Aneta i Łukasz Krawiec
Strona:-
Czas:04.07.2008, o 11:51 (UTC)
Wiadomość:Dziękujemy ślicznie za przecudną oprawę muzyczną na naszym weselu. Wszyscy jesteśmy zachwyceni Waszym występem, zabawa była wyśmienita a goście weselni roztańczeni i rozbawieni. Życzymy kolejnych tak udanych wesel jak nasze. Pozdrawiamy serdecznie. Szczęśliwi nowożeńcy.

Nazwa:KZ 
Strona:http://www.universalmusic.pl
Czas:03.07.2008, o 10:48 (UTC)
Wiadomość:Witam Zespół Muzyczny "SILVER BAND". Byłem gościem dnia 15 czerwca 2008 roku w Szczecinie , na Gali weselnej, na której między innymi Wy wystąpiliście. Jestem pracownikiem bardzo znanej, renomowanej firmy, ściśle związanej z muzyką, i jako taka , moja recenzja może pomóc Wam w zdobyciu szerszego grona klientów.
I tak w dwóch słowach:
1) Bardzo ciekawe interpretacje znanych kawałków - Brzydcy, Bananowy, Hello, i reszta też ekstra, ale te zapamiętałem najlepiej.
2) Wokalistka i wokalista mają bardzo fajne współbrzmienie, które przedkłada się na wysoki poziom wykonania, dodatkowo podoba mi się bardzo swobodna improwizacja głosem "naturalna" (w obu przypadkach),

Podsumowanie:
-wokal (skala od 1-6 = 6).
-konferansjerka (skala od 1-6 = 6).
-sax, klawisz, bas (skala od 1-6 = 4,5 - wiecie sami dlaczego.
OGÓLNIE MOJA OCENA WASZEGO ZESPOŁU ZA CAŁOKSZTAŁT = 5,5.
Pozdrawiam serdecznie i "sterujcie do góry"
K.Z z Univers...

Nazwa:Dominik
Strona:-
Czas:25.06.2008, o 10:08 (UTC)
Wiadomość:Witam Państwa serdecznie i pozdrawiam cały zespół. Muszę się przyznać, że na Galę Weselną zaciągnęła mnie moja siostra, abym jej pomogła wybrać zespół na Wesele w Niemczech. Jestem zaskoczona tak zróżnicowanym poziomem reprezentującychsię zespołów. Bardzo mi się podobała interpretacja HELLO Lionel'a Richie, wykonana przepięknie po polsku przez Pana Barnarda oraz BRZYDCY Grażyny Łobaszewskiej wykonana przez Pana Bernarda i Panią Sylwie. Według nas byliście jedynym zespołem, który pokazał, naprawdę wysoki poziom, zarówno wokalny, jak i instrumentalny i wodzirejski. Bardzo dużą siłą przebicia Waszego zespołu jest wokal. Wielkie oklaski dla całego zespołu. Siostra ma Waszą wizytówkę, ale zadzwoni dopiero jak wróci jej druga połówka z kontraktu i obejrzy Waszą stronę internetową.
Ps. Przepraszam, że muszę to powiedzieć, ale wokaliści (Pan Bernard i Pani Sylwia) marnują się i powinni sięgnąć dużo wyżej, bo drzemią w nich ogromne możliwości.
Z wyrazami szacunku Mgr. Inż. Dominika Naschriger z Neubrandenburga w Niemczech.

Nazwa:Aneta
Strona:-
Czas:23.06.2008, o 14:23 (UTC)
Wiadomość:Ja również miałam okazje słyszeć Was na Pięknym Ślubie i powiem że jestem pod wrażeniem.Głos kobiety przecudny a saksofonista to rewelka aż ciarki miałam:)Szkoda że już jestem po weselu swoim ale bede polecała Was znajomym:)
Pozdrawiam wszystkich w szczególności SAX

Nazwa:Aga
Strona:-
Czas:23.06.2008, o 00:50 (UTC)
Wiadomość:SILVER BAND to najlepszy zespół, jaki u nas wystąpił. Gracie zajebiśćie:) Pozdrawiam wszystkich, zwłaszcza saksofonistę... Kelnerka z Pałacu w Rybokartach

Nazwa:Olek z Dagmarą
Strona:-
Czas:19.06.2008, o 11:17 (UTC)
Wiadomość:Pozdrawiam Wszystkich z zespołu. My byliśmy na Pięknym ślubie i bardzo się nam podobaliście, wzięliśmy wizytówkę od Pana Bernarda i na pewno do was zadzwonimy jak ustalimy kościół i salę. Wielkie brawo dla zespołu, dla nas wygraliście i podpisujemy się pod tym co napisała Pani Magda dwa piętra niżej. Powinniście zmienić ksywkę dla saksofonisty na "WYPASIOR".

Nazwa:BENIX z zepołu SILVER BAND 
Strona:http://silvermuz.pl.tl
Czas:18.06.2008, o 06:06 (UTC)
Wiadomość:Pozdrawiam i dziękuję za ciepłe słowa. Jest jak jest, nie pojechaliśmy tam aby na upartego wygrać. Najważniejsze , że się dobrze bawiliście. Chcieliśmy dać szansze naszym przyszłym klientom, żeby nas posłuchać.
Jeszcze raz bardzo dziękuję w imieniu całego składu.

Nazwa:madzia
Strona:-
Czas:17.06.2008, o 05:46 (UTC)
Wiadomość:Witam zespół SILVER BAND, widziałam i słyszałam Was na Pięknym Ślubie w Szczecinie. Specjalnie przyjechałam z przyszłym mężem aż z Kostrzynia, żeby wybrać zespół na wesele. Podpisaliśmy w trakcie Gali z wami umowę i jesteśmy zadowoleni z wyboru Waszego zespołu.
PS. Zespół który wygrał to jakieś nieporozumienie (nasze zdanie i nie tylko nasze), panu prowadzącemu imprezę trzeba podpowiedzieć żeby w przyszłym roku oceniali zespoły widzowie a nie JURY (naszym zdaniem przekręcik jakiś był). DRODZY PAŃSTWO KTÓRZY CZYTAJĄ TEN WPIS (to nie cukrowanie, tylko opinia kilkudziesieciu widzów z gali weselnej)- WYGRAŁ SILVER BAND.

Nazwa:Jarek&Aga 
Strona:http://www.dwbabajaga.pl
Czas:16.06.2008, o 13:09 (UTC)
Wiadomość:Dziekujemy za mily wystep na jednej scenie podczas gali.

Nazwa:-
Strona:-
Czas:06.06.2008, o 11:27 (UTC)
Wiadomość:Pozdrawiam WAS i dziękuję za wspaniałe wesele. Berthard von Kristophers Anno Bondashagest

Nazwa:Andrzej
Strona:-
Czas:04.06.2008, o 07:39 (UTC)
Wiadomość:Oczywiście podpisuję się pod tym co moja siostra napisała wraz ze szwagrem piętro niżej. Ponad to chciałbym, żebyście zagrali na moim weselu, pod warunkiem, że wybrankę odpowiednią znajdę. Pozdrawiam i wielkie buziaki dla blondyneczki, fajna dziewczyna i ma świetny głos.

Nazwa:Małgorzata i Mirek
Strona:-
Czas:03.06.2008, o 09:44 (UTC)
Wiadomość:Pozdrowienia dla naszego zespołu weselnego, jesteśmy bardzo zadowoleni, wczoraj dostaliśmy płytę z wesela i wszyscy znajomi są zachwyceni. Jeszcze raz dziękujemy serdecznie.

Nazwa:Dorota z Antkiem
Strona:-
Czas:27.05.2008, o 05:34 (UTC)
Wiadomość:Dziękujemy za wspaniałe wesele. Nasi goście i przede wszystkim moja mama jest zachwycona. Moja młodsza siostra (za 1-rok) także będzie chciała się bawić przy waszej muzyce.

Nazwa:Aleksandra
Strona:-
Czas:19.05.2008, o 13:14 (UTC)
Wiadomość:Pozdrawiam cały skład zespołu SILVERBAND. Graliście Państwo na weselu u mojego brata. Chciałabym pochwalić serdecznie cały zespół i powiedzieć, że było bardzo fajnie i profesjonalnie. Dziękuję.

Nazwa:Mirek - Gość
Strona:-
Czas:01.04.2008, o 07:24 (UTC)
Wiadomość:Pozdrawiam cały zespół, tak jak obiecałem zaglądam do Was. Jestem bardzo zadowolony z imprezy weselnej i polecał Was będę moim znajomym.

Nazwa:michael
Strona:-
Czas:13.03.2008, o 11:33 (UTC)
Wiadomość:Słuchałem demo. Rzeczywiście szmula świetnie śpiewa! brawo!

Nazwa:Beata :*
Strona:-
Czas:28.02.2008, o 13:38 (UTC)
Wiadomość:Oczywiście super gracie... i życzę Wam powodzenia bo słuchałam Was na żywo i bardzo mi sie PODOBAŁO:)
W 100% zajdziecie daleko z Waszymi talentami muzycznymi!!! Szczerze pozdrawiam i trzymam kciuki!!! :);)

Nazwa:Bernard (Benix)
Strona:-
Czas:25.02.2008, o 08:29 (UTC)
Wiadomość:Bardzo dziękuję w imieniu całego Zespołu i pozdrawiam Wszystkich serdecznie.

Reklama
 
 

 

=> Chcesz darmową stronę ? Kliknij tutaj! <=